Elementtisaumaukset ammattitaidolla
koko eteläisen Suomen alueella

Elementtisaumaus on hyvin tärkeä osa julkisivujen rakennetta. Elementtisaumauksen toteuttaminen laadukkaasti vaatii monipuolisen kokemuksen saumaustöistä. TR Saumaus Oy on erikoistunut juuri elementtisaumausten toteutuksiin sekä uusintasaumauksiin. Teemme myös uusintasaumauksen yhteydessä julkisivun uusintamaalaukset. Uusintamaalaus on ehdottomasti kustannustehokkainta teettää samaan aikaan ja samalla urakoitsijalla kuin saumaustyö.

Suoritamme myös elementtisaumausten tarkastukset ja kuntoarviot sekä kuntotutkimukset. Samoin saatte meiltä elementtisaumausten korjaussuunnittelun. Elementtisaumojen tarkastus tulisi tehdä 10-15 vuoden välein, vaikka näkyviä saumavaurioita ei olisikaan havaittavissa. Suositeltavaa on tehdä huoltosopimus luotettavan saumausurakoitsijan kanssa.

Joustava palvelumme ja ammattitaitoinen henkilökuntamme sekä käyttämämme ensiluokkaiset tuotteet takaavat asiakkaillemme sen, että teemme kaikki elementtisaumaustyöt uudis- ja saneerauskohteisiin sovitussa aikataulussa ja laatuvaatimusten mukaisesti.

aaa
kl_menestyja
rala
luotettava_kumppani
suomen_vahvimmat